6 godina uspješnog rada
VICTORIA FOND
22% prosječna godišnja dobit


  Kako izgleda klasičan posjet liječniku :

- prvo odlazite svojem liječniku opće prakse. Ispričate mu što Vas muči, on napravi osnovni pregled i na kraju Vas upučuje nekom specijalisti. Platite participaciju i dobijete uputnicu za specijalistu.
- za pregled specijaliste najčešće se treba pribilježiti na listu čekanja, ali recimo da ste nakon nekoliko sati čekanja ipak došli na red. Liječnik specijalista Vas pregleda i zaključi da treba izvršiti nekoliko dijagnostičkih postupaka (npr. ultrazvuk i mamografiju).Ponovno plaćate participaciju.
- ponovni odlazak kod svojeg liječnika opće prakse po uputnicu za preporučenu dijagnostiku. Ponovno plaćate participaciju.
- naruđba za dijagnostički pregled.
- nakon što ste obavili dijagnstičke preglede i platili participacije, ponovno trebate ići kod svojeg liječnika opće prakse po uputnicu za specijalistu koji će dobivene nalaze pogledati i postaviti dijagnozu i prepisati terapiju.
- ponovno čekanje za specijalistički pregled i plaćanje participacije
- ponovni odlazak kod liječnika opće prakse po recepte za prepisane lijekove.

Sve to i nije tako tragično kao što bi moglo biti. Naime, ponekad zbog dugotrajnog procesa zakasni se s liječenjem pa se stvari još više zakompliciraju a nekad čitav slučaj završi i tragično (odnosno smrću).