6 godina uspješnog rada
VICTORIA FOND
22% prosječna godišnja dobit


  Osiguravajuće društvo D

Potrebne zdravstvene usluge ugovorit ćete telefonskim pozivom Asistenci na broj s Vaše iskaznice dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Dežurna liječnička služba Poliklinike Nemetova odgovara na Vaše pozive 24 sata dnevno. Sve zdravstvene usluge obavit ćete u vremenu koje Vama najbolje odgovara.

Ustanove u kojima možete ostvariti prava iz police :

Poliklinika Nemetova vodeća je privatna poliklinička zdravstvena ustanova s više od 25 godina tradicije i priznatim standardima u skrbi za zdravlje. Prvi je izbor izuzetno velikog broja hrvatskih gospodarskih subjekata u preventivnoj brizi za zdravlje njihovih zaposlenika i vodstva. Velika populacija individualnih korisnika usluga Poliklinike Osiguranje Zagreb Nemetova posebno cijeni usredotočenost na osobne specifične potrebe i visoku kvalitetu usluge. Neprestano se kreiraju novi sadržaji za sadašnje i buduće potrebe zdravstveno osviještene populacije koji rezultiraju cjelovitim rješenjima u brizi za njihovo zdravlje. Ključna sposobnost stručnog tima Poliklinike Nemetova očituje se u sintezi timskog rada i specijalističkih znanja.

Poliklinika Medico poznata je kao jedna od najbolje organiziranih privatnih zdravstvenih ustanova na riječkom području. Od 26 zaposlenih većina su specijalisti, a opremljena je za obavljanje svih najvažnijih dijagnostičkih obrada i laboratorijskih postupaka. U smislu medicinske struke i tehničke opremljenosti u mogućnosti je zadovoljiti sve potrebe svojih pacijenata.